06 - 53 49 96 98 Ma - zo  08:30 - 22:30  uur

Sportswear

Is uw sportvereniging toe aan nieuwe sportkleding, dan bent u bij ons aan het juiste adres, Macron is een Italiaans topmerk uit Bologna. Macron indoor- en outdoor clubtenues en sportkleding is bestemd voor de professionele en recreatieve sportbeoefenaar. Daarnaast staan wij samen met Macron voor een uniek concept om elke vereniging de gelegenheid te bieden zich te presenteren in sportkleding in eigen stijl; onze zogenaamde "CUSTOM MADE" Macron sportkleding. Op dit gebied is werkelijk alles mogelijk bij Macron. Van Macron coachjassen, Macron sporttassen, Macron sportkousen, Macron sublimatie tenues en Macron trainingspakken; alles ligt binnen handbereik!

Macron behoort tot de topmerken op sportkleding gebied en is kledingsponsor van vele grote clubs binnen Europa.

Macron is Europees gezien één van de snelste groeiende sportmerken en heeft clubs als Lazio Roma, Sporting Lissabon, Bolton Wanderers en andere grote namen in de voetbalwereld - diverse volleybal- en basketbalverenigingen in de A-league in Europa - is totaal leverancier van de Portugese Handbalbond en spelen rugby en futsalteams in Europa in Macron sportkleding.

Heeft u interesse neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op onderstaand telefoonnummer of op info@teamwearforall.nl